04 78 - 55 02 22 info@bsdehommel.nl Oostsingel 39 5802AM Venray

Gezinscoach

Vanaf het nieuwe schooljaar heeft Daltonschool de Hommel een nieuwe gezinscoach! Ik ben Anisa Dehzad, vanaf 2000  ben ik werkzaam als maatschappelijk werker, en sinds augustus 2019 gezinscoach in de gemeente Venray. Voor al je vragen of zorgen over opgroeien en opvoeden kun je, gratis en zonder verwijzing van de huisarts of gemeente, bij mij terecht. Is er gedrag dat thuis of op school opvalt, heb je (net als elke ouder wel eens) een vraag over de opvoeding, wordt je kind gepest of gaan jullie scheiden? Ik kom graag een keer luisteren en meedenken en als er iets anders of meer nodig is, zoeken we samen naar een oplossing. Een eerste gesprek kan op school (eventueel samen met school) of thuis plaatsvinden. 

Een gezinscoach is er voor alle kinderen tot 23 jaar en hun ouders en werkt in een team dat bestaat uit verschillende partijen, waardoor er veel kennis beschikbaar is.

Heb je een vraag, stel 'm via Lotte Aarts (zorgcoördinator van de Hommel) of rechtstreeks aan mij via telefoonnummer 0643366510, of e-mail a.dehzad@synthese.nl. Mijn werkdagen zijn:  maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 

Verder ben ik op de vrijdagochtenden, in de oneven weken, op school aanwezig (in het kamertje links bij de hoofdingang) en ben ik voor ouders beschikbaar van 8.30 tot 9.30 uur.